Menu
Vind een geschikte nascholing


Algemeen

Co-teachen met behulp van het ADI-model

Deze nascholing richt zich op co-teaching met behulp van het ADI-model (Activerende Directe Instructie). De focus ligt op het gebruik van een gefaseerde lesopbouw, met korte instructie en activerende verwerkings- en toepassingsvormen. We verkennen strategieën inzake co-teaching die de binnenklasdifferentiatie kunnen ondersteunen. Tijdens de workshop ga je concreet aan de slag met eigen lesvoorbereidingen en/of voorbeelden uit de onderwijspraktijk.

Doelgroep:

  • Leerkrachten secundair onderwijs: taalvakken en wiskunde

Tijdstip: woensdag 29/04/2020 – van 9u tot 12u00

Locatie: Slotstraat 28 1000 Brussel

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi