Menu
Vind een geschikte nascholing


ICT & Media

Creatief met excel

Zoals naar het old school programma “Kreatief met Kurk”: Het basismateriaal dat we vandaag gaan gebruiken is… Excel.Wat doen we NIET: een workshop organiseren over hoe je snel en goed met Excel aan de slag kan.

Wat verwachten we WEL: elke deelnemer neemt een eigen “Excel-uitvinding” mee en stelt deze voor aan de groep. Met een kritische blik bespreken we elkaars producten en gaan op zoek naar verbetering. Doel is op verkenning te gaan naar educatieve toepassingen van Excel, ontwikkeld door en voor mensen uit de onderwijspraktijk.

Met een beetje geluk ontwikkelen we zelfs ons eigen lerend netwerkje…

Bonus: Je krijgt een “Creatief met Excel”-product mee naar huis! Je kan hiermee via rubrics een klasgroep van maximaal 100 leerlingen over verschillende aspecten/competenties evalueren. Automatische feedback wordt gegenereerd, aangevuld met eigen toegevoegde leerlingspecifieke feedback. De feedback kan je nadien via e-mail doorsturen naar elke leerling.

 Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi