Menu
Vind een geschikte nascholing


Algemeen

Symposium BEELD(vorming) – een multidisciplinaire kijk

Beeldvorming is een thema dat veel facetten en invullingen kent, een vlag die vele ladingen dekt. Met dit symposium willen jou laten kennis maken met een ruime waaier aan benaderingen, inzichten en projecten om:
· handvaten aan te reiken
· blikken te verruimen
· referentiekaders zowel scherp te stellen als in twijfel te trekken
· brillen op en af te zetten

Laat je mee vormen/omvormen/hervormen over beeld, beelden, vorming van beelden, beeldvorming en nog zoveel meer door Els Consuegra, Christophe Busch, Griet De Knopper, Ilse Ghekiere, Ruben Merch, Heidi Desmet, Pascal Verhoest, Joke Bauwens, Kevin Smets, Steffie De Baerdemaker, Mieke Vanhoutte, Bert Pieters, Omar Ba, Jan Vandemoortele, Sylvie Walraevens, Dimokritos Kavadias, Guillaume Van der Stighelen, Arzu Yentür, Eric Corijn, Cherif El Farri, Sigrid Arents, Ico Maly, Olivier Forges, Miguel de Clerck en VZW Vrienden van het Huizeke. 

Je merkt het, wij hebben een rijk gevuld programma voor jou samengesteld.

Het departement Onderwijs & Pedagogie verwelkomt je op 27 oktober 2017 op de campus Jette van Erasmushogeschool Brussel op het symposium BEELD(vorming): een multidisciplinaire kijk!

Schrijf je in!

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi