Menu
Vind een geschikte nascholing


Kunst, cultuur en muzisch

Creatief ontdekkend spel

We stellen het krachtige onderzoekende kind centraal; het kind dat nieuwsgierig is en de wereld wil ontdekken.  Kinderen hebben een onbeperkte creativiteit en inventiviteit. Als kindbegeleiders en leerkrachten vanuit deze visie aan de slag gaan, ontwerpen zij (doelgerichte) spelactiviteiten die elk kind de kans geeft op zijn tempo op onderzoek uit te gaan en het spel vorm te geven.

In deze workshop wordt gefocust op de aard van het spel – namelijk het kind op onderzoek – en de evolutie van het spel. We onderzoeken de impact op de materialen, de ruimte en de begeleiding die nodig is om vanuit deze visie op kinderen aan de slag te gaan.

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi