Menu
Vind een geschikte nascholing


Diversiteit en Maatschappij

Spel- en andere activerende werkvormen in de les: van bordspellen tot gaming

Ook op zoek naar tools om je lessen nog uitdagender te maken? In deze navorming maak je kennis met een brede waaier aan activerende spel- en werkvormen: van een eenvoudig tussendoortje aan het begin of het einde van de les, tot bordspellen, videogames en interactieve apps. Je krijgt niet alleen een overzicht van de verschillende mogelijkheden, maar gaat hands-on aan de slag, zodat je de verschillende activiteiten ook kan integreren in je eigen klaspraktijk. Tijdens de navorming gebruiken we geschiedenislessen als uitgangspunt, maar de aangereikte instrumenten kunnen ook eenvoudig worden ingezet in andere vakgebieden.

Doelgroep:

  • Leraren secundair onderwijs
  • Leraren in spe (secundair onderwijs)
  • lerarenopleiders
  • pedagogisch adviseurs/begeleiders

Tijdstip: donderdag 5/03/2020 – van 13u tot 16u

Locatie: Slotstraat 28 1000 Brussel

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi