Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-sport

Sport & Beweging

Gevoelige thema’s binnen de sportles: dialoogtools ter bevordering van je eigen sportpraktijk

1 op 2 LO-leraren in het Brusselse wordt wel eens geconfronteerd met gevoelige thema’s in de sportles. 30% geeft bovendien aan zich onvoldoende competent te voelen om een constructieve dialoog te dergelijke thema’s aan te gaan. In deze navorming gaan we daarom dieper in op de verschillende communicatiestijlen en gevoelige thema’s in de sportpraktijk. We vertrekken van een probleemgerichte aanpak vanuit je eigen lespraktijk en co-creëren haalbare oplossingen om gesprekken rond gevoelige sportissues aan te gaan met je leerlingen, ouders, collega’s en directie. Dit doen we aan de hand van een educatieve spelvorm die werd ontwikkeld binnen het onderzoek Sportcultscan van het Kenniscentrum Urban Coaching & Education.

Doelgroep:

  • leerkrachten lager en secundair onderwijs: lichamelijke opvoeding
  • leraren in spe
  • lerarenopleiders
  • mentoren

Tijdstip: dinsdag 18/02/2020 –  van 13u tot 16u

Locatie: Slotstraat 28 1000 Brussel

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijven

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi