Menu
Vind een geschikte nascholing


ICT & Media

Praktische toepassingen met AUDACITY

Multimedia maken de toegang en het gebruik van muziek steeds gemakkelijker. De aangeboden muziek is echter meestal niet afgestemd voor het gebruik in de klas. Audacity is een (gratis te downloaden) computergestuurd geluidsbewerkingsprogramma dat gebruikt wordt voor het maken, bewerken en monteren van audio-opnames of andere klankfragmenten.

In deze navorming ligt de nadruk op het maken van montages van muziek en andere geluidsfragmenten (bijv. luisteropdrachten, dictees, ingesproken verhalen,…) aangepast aan de noden van de klaspraktijk.

De deelnemers kunnen eigen materiaal meenemen waarmee zij in de nascholing aan de slag gaan.

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi