Menu
Vind een geschikte nascholing


Levensbeschouwing

Postgraduaat Niet-confessionele Zedenleer voor het Lager Onderwijs

Dit postgraduaat wordt specifiek ingericht voor mensen die zich wensen bij te scholen tot leraar niet-confessionele zedenleer voor het lager onderwijs. Ook is het belangrijk om de nodige dosis enthousiasme en passie te tonen om te werken met kinderen op lagere schoolniveau binnen een vrijzinnig-humanistisch kader. Om te starten met het postgraduaat dien je minimaal in het bezit te zijn van een bachelordiploma, aangevuld met een BPB

Van een leerkracht niet-confessionele zedenleer wordt een vrijzinnig-humanistisch levensbeschouwelijk engagement verwacht. Een maatschappijkritische houding en een democratische ingesteldheid zijn hierbij essentieel.

Tijdstip: oktober 2019 (start). Dit postgraduaat sluit aan bij het reguliere traject en kan niet ‘op verplaatsing’ of ‘op maat’ worden aangeboden.

Locatie: Campus Jette – Laarbeeklaan 121 1090 Jette & Campus Kanal – Slotstraat 28 1000 Brussel

Kostprijs: €474,8

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi