Menu
Vind een geschikte nascholing


ICT & Media

Het archief voor Onderwijs: Aan de slag met VRT-programma’s en meer in je lessen – SO

Ben jij als leerkracht(in opleiding) vaak op zoek naar beeld- en audiofragmenten om je lessen te verrijken? Vind je nu vooral materiaal op websites als YouTube, maar zoek je Vlaams beeldmateriaal en televisieprogramma’s van landelijke omroepen als VRT, regionale omroepen, musea en/of archieven? Op Het Archief voor Onderwijs vind je uniek audiovisueel materiaal dat auteursrechtelijk in orde is voor gebruik in het onderwijs, én met links die nooit verdwijnen.

In onze praktische workshop word je een volleerd gebruiker van ons platform en ga je naargelang de lengte van de workshop naar huis met zelf uitgewerkte collecties. Je leert fragmenten en collecties zoeken én vinden en leert hoe je jouw lesmateriaal kan delen met je collega’s.

Doelgroep:

  • leraren secundair onderwijs
  • Directies secundair onderwijs
  • leraren in spe
  • lerarenopleiders
  • pedagogisch adviseurs/begeleiders

Tijdstip: donderdag 10/10/2019 –  van 13u tot 16u

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 10 euro

Meer info en inschrijven

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi