Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-diversiteit
  • ico-talen

Diversiteit en Maatschappij

Taalontwikkeling in de klas: een praktijkgerichte benadering

CLIL (Content and Language Integrated Learning) en immersie-onderwijs is een echte hype in België. In Wallonië is het al lange tijd ingeburgerd, maar Vlaanderen is aan een inhaalbeweging bezig. Leraars en directies starten vaak met goede moed, maar lopen snel tegen een muur op. Lesgeven in een andere taal vergt immers ook een andere aanpak. In deze navorming willen we daarom onze praktijkervaring vanuit de Brusselse grootstedelijke context delen en de bestaande methodes inzake CLIL en immersieonderwijs uitdiepen.

Doelgroepen:

  • leerkrachten lager onderwijs
  • zorgleerkrachten en zorgcoördinatoren
  • directieleden

Tijdstip:  vrijdag 01/03/2019 – van 9u tot 12u

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijven

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi