Menu
Vind een geschikte nascholing


Algemeen

Janusz Korczak als inspiratie voor de pedagogische praktijk

Kinderen zijn volwassenen in wording: ze moeten nog van alles leren voor ze erbij horen. Neen, zegt Korczak, ze zijn volwaardig en hebben recht op vandaag. Maar wat betekent dat? In deze navorming hebben we het over de absoluutheid van de kindertijd, rechtvaardigheid en respect, dialoog en participatie. Hoe jong ook, het kind is reeds iemand. Een kind vertelt van alles en toont de wereld. Hoe kijk jij als professional naar kinderen? Door stil te staan bij onze manier van omgaan met kinderen, ontsluiten we de betekenis van Korczak vandaag.

Tijdstip:  11/03/2019 van 9u00 tot 12u00

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi