Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-algemeen

Algemeen

Differentiëren binnen het instructiemodel: activerende directe instructie (ADI) en co-teaching

Deze nascholing geeft inzicht in het instructiemodel “Activerende directe instructie” (ADI). Hierbij gaan de deelnemers concreet aan de slag met hun eigen lesvoorbereidingen en/of voorbeelden uit de onderwijspraktijk. In een eerste luik ligt de focus op het gebruik van een gefaseerde lesopbouw, met korte instructie en activerende verwerkings- en toepassingsvormen. Daarna wordt er in een tweede luik ingegaan op strategieën rond co-teaching die binnenklasdifferentiatie kunnen ondersteunen.

Doelgroep:

  • Leerkrachten secundair onderwijs: taalvakken en wiskunde

Tijdstip: dinsdag 19/02/2019 – van 13u tot 16u00

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi