Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-talen

Talen

Meertaligheid (als) troef. Positief omgaan met taaldiversiteit in het basisonderwijs

Meertaligheid en diversiteit in het onderwijs zijn een realiteit. Maar in de praktijk is het voor scholen niet altijd evident om een uitdagende, meertalige context om te buigen naar een meerwaarde en een troef. In deze navorming worden daarom theoretische kennis en didactische inzichten over meertaligheid verbonden met voorbeelden en ervaringen uit de onderwijspraktijk. De taalverwerving Nederlands van meertalige kinderen staat hierbij steeds centraal.

Doelgroepen:

  • leerkrachten kleuter- en lager onderwijs
  • zorgleerkrachten en zorgcoördinatoren
  • directieleden

Tijdstip: donderdag 31/01/2019 – van 13u tot 16u

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi