Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-kunst

Kunst, cultuur en muzisch

Muzische vorming: Beeld in beeld

Muzische vorming is een onderschatte manier van leren in ons onderwijs. Een herwaardering van de muzische vakken kan elk kind de kans geven om zijn/haar unieke zelfbeeld te ontwikkelen en eraan te bouwen. In deze nascholing wordt gefocust op het creatieve proces en hoe men dit in kaart kan brengen binnen de beeldende vorming: hoe ziet een muzisch beeldende lesopbouw er net uit, hoe verwerk je beeldende lesdoelstellingen, hoe pas je ze toe en waaraan herken je de muzische waarde? Dit alles wordt in de nascholing geëxploreerd door zelf creatief aan de slag te gaan en zelf ervaring op te doen met materie, materialen en technieken.

Doelgroep:

  • leerkrachten lager onderwijs

Tijdstip: maandag 19/11/2018 van 9u tot 16u

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 85 euro + 5 euro materialen

Meer info en inschrijvingen

 

 

 

 

 

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi