Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-algemeen

Algemeen

Co-teaching: 1 + 1 > 2 !

Co-teaching is een concept dat veel ladingen kan dekken, maar het is steeds een krachtig pedagogisch hulpmiddel. In deze navorming gaan we na wat Co-teaching kan betekenen voor jouw school. Dit doen we door samen een antwoord te zoeken op de volgende vragen: Welke stappen moet je zetten om tot echte Co-teaching te komen? Wat zijn essentiële bouwstenen? Wat is de meerwaarde en welke valkuilen zijn er bij de opstart van Co-teaching? Hoe kan je Co-teaching inzetten om tegemoet te komen aan de diverse onderwijsbehoeften van leerlingen? Hoe zorgt dit pedagogisch concept voor het delen van expertise en draagkracht binnen een team?

Doelgroepen:

  • leerkrachten lager onderwijs
  • zorgleerkrachten en zorgcoördinatoren
  • directieleden

Tijdstip: donderdag 15/11/2018 – van 13u tot 16u

Locatie: Laarbeeklaan 121 1090 Jette

Kostprijs: 50 euro

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi