Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-diversiteit

Diversiteit en Maatschappij

Narratieve coaching als vorm van professionalisering: het narratief als startpunt voor professionele groei

Deze nascholing biedt een illustratie van een traject rond narratieve coaching met oog op het vergroten van de pedagogische kwaliteit in de kinderopvang, startend van het narratief van de pedagogische professional. In conversatie met de narratieve coach wordt het intern werkmodel van begeleiders geëxploreerd op zoek naar meer cultureel bewustzijn. Dit kan een startpuntzijn voor verandering in het pedagogisch handelen. Tijdens de sessie wordt de narratieve basishouding onderzocht en wordt inspiratie gegeven om een alternatieve vorm van coaching te integreren.

Aansluitend kunnen op vraag narratieve coachingstrajecten worden aangeboden.

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi