Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-ict
  • ico-wetenschap

ICT & Media

ICT in de wiskundeles in het lager onderwijs

Tijdens deze navorming maakt u kennis met 3 computerprogramma’s die u kan gebruiken tijdens uw lessen wiskunde in de lagere school: Excel, Scratch en Geogebra. Naast de basistoepassingen) van Excel kijken we ook naar de mogelijkheden die het programma biedt in verband met het opstellen van puntenlijsten en dynamische werkbladen. Scratch is een programma dat uw leerlingen toe laat om op een speelse manier de eerste stappen te zetten in de wereld van het programmeren. GeoGebra is tot slot een meetkundig programma dat veelzijdig inzetbaar is tijdens uw meetkundelessen.Tijdens de navorming krijgt u uitleg, demonstraties en kan u zelf ook aan de slag op de computer.

Meer info en inschrijvingen

 

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi