Menu
Vind een geschikte nascholing

  • ico-algemeen

Algemeen

Differentiëren binnen het instructiemodel: activerende directe instructie (ADI)

ADI of Activerende Directe Instructie is een differentiatiemodel waarbij enerzijds structuur wordt geboden aan de leerlingen maar anderzijds ook gedifferentieerd wordt en aangespoord wordt tot actie. Benieuwd hoe u dit model omzet naar uw eigen klaspraktijk?

De cursisten krijgen inzicht in “Activerende directe instructie” (ADI). Hierbij wordt de focus gelegd op het gebruik van een gefaseerde lesopbouw waarbinnen activerende werkvormen en samenwerkingsvormen worden benut. Binnen het lesfasenverloop wordt verkend hoe en wanneer er kan worden gedifferentieerd in leeractiviteiten.

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi