Menu
Vind een geschikte nascholing


Kunst, cultuur en muzisch

Pedagogisch documenteren van creatief ontdekkend spel: sprekende beelden vastleggen met nieuwe media

In deze nascholing staat het visueel documenteren van leer- en ontwikkelingsprocessen van de jonge kinderen met nieuwe media centraal. Deze documentaties worden zo samengesteld dat deze de denk-, maak- en leerprocessen van de kinderen vastleggen en illustreren. Deze pedagogische documentaties maken het u ook mogelijk terug te kijken op wat er met het jonge kind gebeurd is en te reflecteren op wat de betekenis daarvan is.

We gaan praktisch aan de slag om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om een sprekende foto, film te maken van het krachtige kind en hoe je dat het best kan doen. We onderzoeken diverse creatieve presentatiemogelijkheden van het digitale documentatiemateriaal en ontdekken hoe ook geluid een nieuwe rol kan spelen bij het interpreteren van het materiaal.

Meer info en inschrijvingen

Powered by sponsor-uab sponsor-vub sponsor-ehbo coovi